Contactdag Prehistorie 2014-2015

Op zaterdag 6 december vindt in Luik de jaarlijkse contactdag van de Contactgroep Prehistorie plaats. De contactdagen zijn – ook voor studenten – bijzonder interessant om je te verdiepen in je favoriete periode, te weten wat voor archeologisch onderzoek er aan de gang is in België en buurlanden, en tenslotte ook om te netwerken met mensen uit de academische wereld, het werkveld en met medestudenten van andere universiteiten.

Allen daarheen dus!

De AW maakt van deze contactdag een activiteit. Concreet betekent dit dat wij via onze subsidies tussenkomen in de inkomprijs van 16 euro (inkom + lunch). Om te bepalen hoeveel we precies bijleggen, willen we even polsen wie geïnteresseerd is om mee te gaan.
Schrijf dus nog niet in bij de Contactgroep, maar laat de AW zo snel mogelijk iets weten via aw.ugent@gmail.com. Wij zullen dan op tijd meedelen om een bedrag over te schrijven op onze rekening én om je aanwezigheid definitief te bevestigen via ons e-mailadres. Wij schrijven dan iedereen op tijd in via de contactgroep.

Meer informatie: het programma.

 

Contactdag Prehistorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *