Wie zijn we?

 Teoman Kiliç Voorzitter  
Hallo! Mijn naam is Teoman, maar als je me ooit aan zou spreken is Teo wel voldoende. Ik ben geboren in Gent op 16/09/1996 en ben woonachtig te Mariakerke. Ik heb spijtig genoeg maar 1 fantastisch jaar archeologie gevolgd en ben dan wegens vage twijfelredenen opnieuw overgelopen naar de klassieke talen, waar ik mij nu bevind. Via de AW hou ik gelukkig nog contact met de archeologische wereld. Naast in de studieboeken, gewone boeken en vrije natuur, kan je mij nog vinden op de tatami, waar ik al mijn universiteitsstress van me afschud d.m.v. de zware maar toch elegante fysieke inspanning van het Judo.
Jonathan Colver Vice-voorzitter                                                                                                                       john
Hallo allemaal, ik ben Jonathan Roekens (Colver) en ben geboren op 1 mei 1996 in Keulen. Maar heb de Belgische nationaliteit. Ik heb zo wat overal gewoond: eerst in Keulen, dan in Leopoldsburg, Zandhoven, Zonhoven,…. Momenteel woon ik al 11 jaar in Roesbrugge, niet ver van Poperinge en op 100m van de Franse grens.Ik zit momenteel in mijn 3e jaar archeologie en ben van plan om er nog zeker 2 jaar bij te doen. Mijn passie voor archeologie heb ik gekregen toen ik 7 jaar was. We waren namelijk buizen aan het leggen in de tuin en vonden zo verschillende stukken middeleeuws aardewerk. Vijf jaar lang heb ik dit dan zitten opgraven. De jaren hierna bleef de interesse voor archeologie. En zo kwam ik dus aan mijn studie keuze. Buiten archeologie speel ik nog saxofoon en ga ik regelmatig een beetje lopen.
Marcel Danau Reis verantwoordelijke / proffen ambeteerder /
                                                                                                                                        
Ik ben Marcel Danau, Gentenaar.In tegenstelling tot wat de foto zou doen vermoeden, ben ik student archeologie. En neen hoor, deze foto is geen trucage (Hij is wel al 20 jaar oud). Je ziet erop wel degelijk een gepensioneerde officier van onze vaderlandse strijdkrachten. Als je je afvraagt wat de relatie kan zijn tussen een militair en archeologie, dan raad ik je aan eens een bezoek te brengen aan het archeologisch museum van onze universiteit in het Pand.Daar zul je het antwoord op die vraag vinden.Ik ben geboren in Colonia Claudia Ara Agrippinensium op 31 juli 1953, ben gehuwd en mijn twee kinderen zijn al iets ouder dan de meeste onder jullie (32 en 30 jaar) en zijn beiden alumni van Ugent. Daarnaast ben ik dit jaar trots opa geworden van mijn kleinzoon Simon!Ik ben 7 jaar geleden begonnen met archeologie te studeren omdat het mij interesseert en omdat men mij wijs gemaakt heeft dat studeren de beste manier is om jong te blijven. Aangezien ik de studies op mijn eigen tempo doe (GIT-systeem), ziet het er naar uit dat ik nog lang lid zal zijn van den AW. Verder probeer ik de contactpersoon zijn tussen de proffen en de AW. Hierbij neem ik deel aan de opleidingscommissie archeologie.Je mag mij altijd gebruiken als aanspreekpunt voor alles wat de AW aangaat of zou moeten aangaan. Dus, als je vragen hebt, aarzel niet om mij aan te spreken. Misschien zie ik er streng uit (dat hoort nu eenmaal zo voor militairen), maar dat is enkel maar schijn.
Bram Van Arnhem Penning                              WOLF
Hallo allemaal, ik ben Bram van Arnhem. Ik ben geboren op 31 januari 1996 te Sint-Niklaas. Mijn ouderlijk huis bevindt zich in Waasmunster. Een kleine gemeente in het centrum van het Waasland. Sinds 2017 ben ik woonachtig te Gent maar in hart en nieren blijf ik een echte Waaslander. In 2015 ben ik gestart met de studie archeologie aan de Universiteit Gent. Ondertussen ken ik het reilen en zeilen aan de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte zeer goed. Moesten jullie ooit vragen hebben over de richting kan je mij altijd mailen of gewoon eens aanspreken in de gang van het UFO of de Blandijn. Mijn interesse voor archeologie werd gewekt tijdens een proefles van Professor Doctor. Na de proefles stond vast dat ik archeologie zou gaan studeren. Tot vandaag heb ik geen spijt van deze keuze. Zoals uit de foto blijkt ben ik een echte mediëvist. Er is niets wat mij meer prikkelt dan een middeleeuws kasteel of motte. Zouden jullie ooit vragen hebben over de vakken Middeleeuwse Archeologie of Archeologie van de Historische Periodes ,  “just ask!” Naast archeologie hou ik mij vooral bezig met festivals, vogelspotten, fotograferen, wandelen en hardlopen. Als ik niet ergens aan het opgraven, wandelen ben kan je mij terugvinden op Rock Werchter, Pukkelpop, Laundry Day, Gent Jazz Festival en Jazz Middelheim. Niet om te feesten en plezier te maken maar om te werken. Sinds mijn zeventiende levensjaar werk ik als klusjesman (logistiek medewerker) op festivals. Het is Hier dat ik mijn bijnamen verkregen heb “Wolf of Barm”. De volgende jaren zal ik de functie van Penningmeester uitoefenen binnen de AW. Dat wil zeggen dat ik mij vooral zal bezighouden met de financiële en juridische kant van het verhaal. Tevens zal ik proberen een steunpilaar te zijn voor onze voorzitter. Hebben jullie vragen, aarzel niet!!
Sander Debrabandere Webmaster (Midden op de foto)
                                                                                                                                              
Hey daar, ik ben Sander en heb geen tekstje doorgestuurd, want ik was in Polen en daar heb ik blijkbaar geen toegang tot internet dat goed genoeg is!
Sophie Barbaix  Secretaris Generaal            SOPIE
Hoi hoi! Mijn naam is Sophie en ik ben de secretaris van de AW. Dat houdt voornamelijk in dat ik tijdens vergaderingen moet zorgen dat niet iedereen door elkaar praat zodat ik hun (niet altijd zo) relevante uitspraken kan opschrijven. Ik ben begonnen met de studie archeologie in 2014 en ben vooral gebeten door de Aziatische cultuurgeschiedenis. De afgelopen jaren van zwoegen en zweten heb ik kunnen overleven met behulp van mijn katten die maar al te graag op mijn boeken gaan liggen. Hopelijk kunnen jullie ook genieten van dergelijke steun tijdens het studentenleven!