20 jaar archeologische werkgroep: verjaardagsweek
20 jaar archeologische werkgroep: verjaardagsweek

20 jaar archeologische werkgroep: verjaardagsweek

De AW wordt dit jaar 20 jaar oud, en dat wordt uiteraard gevierd met grootse feesten! Het programma vind je hieronder.

Dinsdag 26 maart zetten we onze verjaardagsweek in met een gezellig avondje poolen in de overpoort. Je hoeft slechts een mailtje te sturen naar aw.ugent@gmail.com of mij een berichtje te sturen zodat we weten dat je komt.

Woensdag 27 maart namiddag: na eventueel illegale daden in de overpoort verschuilen we ons naar traditie in het gravensteen, en maken van deze gelegenheid gebruik om de geschiedenis en archeologie van het kasteel te herontdekken! Hiervoor schrijf je je wel in met een mailtje naar aw.ugent@gmail.com, zodat je de normale prijs van 6 euro niet hoeft te betalen. We spreken af om 15:30 aan de trabla.
Woensdag 27 maart avond: We organiseren een nachtelijke zoektocht in en rond de Blandijn! De details blijven nog even geheim maar het wordt zeker tof op zoek te gaan in onze eeuwenoude gebouwen 😉 Schrijf je in met een mailtje naar aw.ugent@gmail.com

Donderdag 28 maart: Verjaardagseditie van ons traditionele archeologisch salon! Speciale verjaardagshapjes, een lezing van de oude voorzitter over de arbeidsmarkt, gezelligheid en nog veel meer! Drank en eten aan een heel klein prijsje. We beginnen om 19:00 in Blandijn lokaal 090.036 Opnieuw in te schrijven via aw.ugent@gmail.com

Je kan je uiteraard met 1 mailtje inschrijven voor verschillende activiteiten. Deadline voor de inschrijven is maandag 25 maart.
Tot dan!

affiche verjaardag aw2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *